GEMEENTEGIDSEN

Woont u in Numansdorp of Klaaswaal? En ontvangt u ook elk kwartaal een gemeentegids op de mat? Dan hebben wij netjes de gemeentegids bij u bezorgd! Wij zijn namelijk afgelopen zomer begonnen met het verspreiden van de gemeentegids. In de gemeentegids staat veel informatie over accommodaties, locaties en organisaties binnen de gemeente.

Het verspreiden van deze gids zullen wij elk kwartaal met ons gehele team doen in Numansdorp en Klaaswaal. Zo ontvangen wij van de Gemeente Cromstrijen een mooie donatie voor de Roparun!  


HEROES FOR HEROES 2017

BERGEN OP ZOOMHeroes for Heroes is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in Bergen op Zoom. Het hoofddoel is zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel gelieërd aan de ziekte van kanker. Het ruim 14uur durend evenement bestaat uit een 8 uur durende indoor cycling marathon, een luxe pasta buffet, veiling met prachtige prijzen en afsluitend met een gezellige feestavond. 

In de occhtenduren zijn het kinderen die strijdlustig kilometers maken op de fietsen. Na het middaguur gaan de zadels omhoog en stappen de volwassen spinners op de fiets. De spinning fietsen zijn de hele middag in beweging. Uiteindelijk brengt de spinningmarathon € 33.642,- op!

 


WINTERFAIR 2016

NUMANSDORP - Voor de tweede editie van de Winterfair in Numansdorp stonden wij weer met heerlijke ambachtelijke koeken gemaakt door Bakkerij Lekker Gebakken uit Den Bommel.
Deze keer verkochten wij koffietaartjes, gehaktbrood en onze specialiteit de polderkoek.